Elérhetőségeink
Bútorok+ Toló és csuklós ajtók Antikolt termékeink Galériák, lépcsők Javítási munkák+
Főoldal Bemutatkozás Elérhetőség GYIK
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos

Felismertük, hogy a megrendelőinknek nem kell sok a maximális elégedettséghez. Néhány alapvető dolog bőven elég. A határidőket pontosan betartjuk. Precízen dolgozunk. Nálunk kizárólag bútorasztalos végzettségű szakember végezhet szakmunkát! Ez a biztosíték arra, hogy elégedett legyen a tolóajtóval, antikolt bútorral, beépített szekrénnyel vagy konyhabútorral. Teljesen mindegy hogy melyik termékünket rendeli, szakszerű munkával háláljuk meg a bizalmát!

Tolóajtós szekrények javítása

Ha a tolóajtós szekrényének a tolóajtaja tönkrement, akkor segítse a munkánkat, hogy beazonosíthassuk a görgőket!

Jól látható fotókkal ismertesse számunkra, hogy hogyan néz ki a bútor és a görgő! Fotózza le kívülről egyben a szekrényt, amennyire lehetséges. Ha szűk helyen van és nem fér bele egyben, akkor értelemszerűen több részletben. Nagyon fontos, hogy a görgőről is küldjön használható fotót! A felső megvezetésről is belülről! Ha megszorult az ajtó és nem nyílik ki hogy belülről hozzáférjen, akkor egy másik, jól működő ajtó görgőjét is lefotózhatja. Általában az akasztós részeknél be lehet férni, hogy belülről lehessen fotózni. Ezeket a fotókat és a pontos javítási címet, a telefonszámával együtt küldje el az itt található e-mail címre! Pár napon belül válaszolni fogunk e-mailben vagy telefonon keressük. A megoldás lehet hogy javítás lesz, de sűrűn előfordul hogy nem javítható, vagy nem éri meg megjavítani. Esetleg nem ismerjük az adott görgőt, ezért nem tudjuk hogy beszerezhetőek-e. Ezekben az esetekben felajánljuk hogy a szekrény belseje maradjon meg, de a teljes ajtó garnitúrát alsó-felső sínnel együtt cseréljük ki. Ez nyilván komolyabb költség, de még mindig kevesebb mintha az egész szekrényt lecserélnénk. Az általunk kicserélt komplett szekrényajtó garnitúrákra 10 év garanciát vállalunk.

A javítási munkáknál első körben csak a fotókkal illusztrált e-maileket tudjuk kezelni, ezt megelőzően felmérésre sajnos nincs kapacitásunk.

egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos