Elérhetőségeink
Bútorok+ Toló és csuklós ajtók Antikolt termékeink Galériák, lépcsők Javítási munkák+
Főoldal Bemutatkozás Elérhetőség GYIK
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos

Felismertük, hogy a megrendelőinknek nem kell sok a maximális elégedettséghez. Néhány alapvető dolog bőven elég. A határidőket pontosan betartjuk. Precízen dolgozunk. Nálunk kizárólag bútorasztalos végzettségű szakember végezhet szakmunkát! Ez a biztosíték arra, hogy elégedett legyen a tolóajtóval, antikolt bútorral, beépített szekrénnyel vagy konyhabútorral. Teljesen mindegy hogy melyik termékünket rendeli, szakszerű munkával háláljuk meg a bizalmát!

Sólyombútor

Műhelyünk családi kisvállalkozás, szakmai előéletünk a faipari végzettség megszerzésével kezdődött. Tanulmányaink befejeztével olyan cégeknél helyezkedtünk el, melyeknél lehetővé vált számunkra széleskörű szakmai ismeretek megszerzése. Tapasztalatainkat minőségi, nívós munkák során szereztük. (Atrium Hyatt, Országgyűlés Elnöki Rezidenciája, Balatonöszödi Kormányüdülő, valamint egyéb lakossági és üzleti bútorkészítés és belsőépítész munkák.)
Ezt követően két év németországi munka következett, majd ennek leteltével nyitottuk meg műhelyünket.
Az eltelt évek alatt a legkülönbözőbb területeken bizonyítottuk rátermettségünket, és a tapasztalataink alapján állíthatjuk, hogy ami fizikailag kivitelezhető, azt mi kivitelezzük!

Tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdések menüpontot is, ott választ kap a felmerülő kérdéseire!

egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos