Elérhetőségeink
Bútorok+ Toló és csuklós ajtók Antikolt termékeink Galériák, lépcsők Javítási munkák+
Főoldal Bemutatkozás Elérhetőség GYIK
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos

Felismertük, hogy a megrendelőinknek nem kell sok a maximális elégedettséghez. Néhány alapvető dolog bőven elég. A határidőket pontosan betartjuk. Precízen dolgozunk. Nálunk kizárólag bútorasztalos végzettségű szakember végezhet szakmunkát! Ez a biztosíték arra, hogy elégedett legyen a tolóajtóval, antikolt bútorral, beépített szekrénnyel vagy konyhabútorral. Teljesen mindegy hogy melyik termékünket rendeli, szakszerű munkával háláljuk meg a bizalmát!

Kerítés fából

2019 nyarán egy véletlen folytán bővítettük a tevékenységi körünket, és már a kertben is vállalunk különböző famunkákat. Az történt ugyanis, hogy egy vidéki kertes ház nagy belmagasságú nappali légterébe fa galériát rendeltek, de a további elképzeléseik között szerepelt a fa terasz és a hozzá kapcsolódó féltető elkészíttetése is. A galériát természetesen megcsináltuk, hiszen galériák készítésével már nagyon régóta foglalkozunk. Mivel 2019-ben nem találtak szakembert, aki megácsolta volna nekik az elképzelt fa teraszukat és a hozzá kapcsolódó féltetőt, így megkérdezték, hogy mi vállaljuk-e. Mi ezen elgondolkoztunk és hamar rájöttünk, hogy az összes faipari gép, alapanyag és szaktudás a rendelkezésünkre áll, így elvállaltuk. A sikeren felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy máskor is fogunk vállalni ilyen jellegű munkát.

A fából készült kerítések készítésénél az anyagok kiválasztása, a fa megmunkálása, a kerítés formája, az egyes alkatrészek felületi előkészítése és felületkezelése mind olyan tényezők, amelyeket át kell beszélnünk a nívós végeredmény eléréséhez. A fa kerítés elkészülhet minta alapján, fotó alapján, kombinálható az építőipar összes alapvető anyagával (kő, tégla, vas). Bár mi első sorban fával/fából dolgozunk, de nem okoz problémát a kerítéshez szükséges betonozási munkák kivitelezése sem.

Kerítés fából referenciáink

Ne feledje, itt további képeket is talál!
Oldal: 1/1
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos