Elérhetőségeink
Bútorok+ Toló és csuklós ajtók Antikolt termékeink Galériák, lépcsők Javítási munkák+
Főoldal Bemutatkozás Elérhetőség GYIK
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos

Felismertük, hogy a megrendelőinknek nem kell sok a maximális elégedettséghez. Néhány alapvető dolog bőven elég. A határidőket pontosan betartjuk. Precízen dolgozunk. Nálunk kizárólag bútorasztalos végzettségű szakember végezhet szakmunkát! Ez a biztosíték arra, hogy elégedett legyen a tolóajtóval, antikolt bútorral, beépített szekrénnyel vagy konyhabútorral. Teljesen mindegy hogy melyik termékünket rendeli, szakszerű munkával háláljuk meg a bizalmát!

Féltető ácsolás

2019 nyarán egy véletlen folytán bővítettük a tevékenységi körünket, és már a kertben is vállalunk különböző famunkákat. Az történt ugyanis, hogy egy vidéki kertes ház nagy belmagasságú nappali légterébe fa galériát rendeltek, de a további elképzeléseik között szerepelt a fa terasz és a hozzá kapcsolódó féltető elkészíttetése is. A galériát természetesen megcsináltuk, hiszen galériák készítésével már nagyon régóta foglalkozunk. Mivel 2019-ben nem találtak szakembert, aki megácsolta volna nekik az elképzelt fa teraszukat és a hozzá kapcsolódó féltetőt, így megkérdezték, hogy mi vállaljuk-e. Mi ezen elgondolkoztunk és hamar rájöttünk, hogy az összes faipari gép, alapanyag és szaktudás a rendelkezésünkre áll, így elvállaltuk. A sikeren felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy máskor is fogunk vállalni ilyen jellegű munkát.

A féltetők és a fából készült kocsi beállók, stb. elkészítése annyira egyedi folyamat, hogy minden esetben eltérő módon történik a kivitelezés. A megrendelővel történt előzetes egyeztetés alapján alakítjuk ki közösen a megvalósításhoz szükséges vázlatot. Kisebb betonozási, alapozási munkák miatt nem szükséges kőművest keresnie, ezt saját magunk is elő tudjuk készíteni.

Féltető ácsolás referenciáink

Ne feledje, itt további képeket is talál!
Oldal: 1/1
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos