Elérhetőségeink
Bútorok+ Toló és csuklós ajtók Antikolt termékeink Galériák, lépcsők Javítási munkák+
Főoldal Bemutatkozás Elérhetőség GYIK
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos

Felismertük, hogy a megrendelőinknek nem kell sok a maximális elégedettséghez. Néhány alapvető dolog bőven elég. A határidőket pontosan betartjuk. Precízen dolgozunk. Nálunk kizárólag bútorasztalos végzettségű szakember végezhet szakmunkát! Ez a biztosíték arra, hogy elégedett legyen a tolóajtóval, antikolt bútorral, beépített szekrénnyel vagy konyhabútorral. Teljesen mindegy hogy melyik termékünket rendeli, szakszerű munkával háláljuk meg a bizalmát!

Michelfeit tolóajtós szekrények javítása

Michelfeit tolóajtós szekrények javításaPár szót megérdemelnek az egykori Michelfeit által forgalmazott tolóajtós szekrények is.


Ezek a szekrények jellemzően 1991 - 1995 környékén készültek és többnyire felső felfüggesztésű, részben vagy teljes egészében tükrös, három ajtós szekrények. Nagyon jól működtek, kifejezetten minőségi bútorokról van szó, de az azóta eltelt idő és a rengeteg nyitogatás tönkretette a csapágyakat. Legtöbb panasz arra van, hogy az egyik ajtó szorul, a csapágygolyók ebből már ki is hullottak. A szakszerű javítás nem ennek az egy görgőnek a cseréje, hanem mind a hatot illik lecserélni ilyenkor.
Na jó, de hol lehet kapni ilyen görgőt?
Legjobb tudomásom szerint sehol. Ezeket a Michelfeites görgőket egyedileg kell legyártani méretpontosan, ami nekünk már rutinmunka. Ha ilyen jellegű problémája van, hívjon fel telefonon, segítsen a görgő pontos beazonosításában hogy a javítás ne két alkalom legyen, hanem csak egy. Viszem magammal az új görgőket, amit az Ön otthonában rövid idő alatt kicserélek. Ezek után pont olyan könnyen fog siklani az ajtó, mint új korában. Ne hagyja, hogy kontárok tákolják oda nem illő vasalattal az egykor komoly befektetéssel megvásárolt szekrényt, mi szakszerűen megjavítjuk, így ismét örömét leli majd kedvenc szekrényében!

egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos