Elérhetőségeink
Bútorok+ Toló és csuklós ajtók Antikolt termékeink Galériák, lépcsők Javítási munkák+
Főoldal Bemutatkozás Elérhetőség GYIK
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos

Felismertük, hogy a megrendelőinknek nem kell sok a maximális elégedettséghez. Néhány alapvető dolog bőven elég. A határidőket pontosan betartjuk. Precízen dolgozunk. Nálunk kizárólag bútorasztalos végzettségű szakember végezhet szakmunkát! Ez a biztosíték arra, hogy elégedett legyen a tolóajtóval, antikolt bútorral, beépített szekrénnyel vagy konyhabútorral. Teljesen mindegy hogy melyik termékünket rendeli, szakszerű munkával háláljuk meg a bizalmát!

Antikolt termékeink

A Sólyom Bútor hosszas gyártástechnológiai kísérletezés és számtalan próbagyártás után 2018-ban elérhetővé tette a fenyőfa termékeit antikolva is. Falusias stílusú családi házakban, parasztházakban nagyon jól mutatnak a korhű stílusú bútorok, melyek megidézik a régmúltat. Ezek a bútorok önmagukban is nyugalmat árasztanak saját magunknak éppen úgy, mint a hozzánk látogató kedves vendégeknek, akiknek garantáltan mosolyt fog varázsolni az arcára a korhű berendezés. Antikolt tolóajtók, antikolt pajta ajtók, antikolt konyhabútorok, antikolt beépített szekrények és antikolt galériák. Nincs két egyforma termékünk, kizárólag a gyártástechnológiánk hasonló! Szabadidőt nem tudunk Önnek adni, de az otthoni nyugalmához igyekszünk hozzájárulni a régmúltat megidéző bútorainkkal.

Antikolt termék referenciáink

Ne feledje, itt további képeket is talál!
Oldal: 1/2
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos