Elérhetőségeink
Bútorok+ Toló és csuklós ajtók Antikolt termékeink Galériák, lépcsők Javítási munkák+
Főoldal Bemutatkozás Elérhetőség GYIK
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos

Felismertük, hogy a megrendelőinknek nem kell sok a maximális elégedettséghez. Néhány alapvető dolog bőven elég. A határidőket pontosan betartjuk. Precízen dolgozunk. Nálunk kizárólag bútorasztalos végzettségű szakember végezhet szakmunkát! Ez a biztosíték arra, hogy elégedett legyen a tolóajtóval, antikolt bútorral, beépített szekrénnyel vagy konyhabútorral. Teljesen mindegy hogy melyik termékünket rendeli, szakszerű munkával háláljuk meg a bizalmát!

Konyhabútor

Tippek a konyhabútorának a megrendelése előtt:
Gondolja át, hogy mi a legfontosabb Önnek a konyha használata közben és a gondolatait írja le, ez fontos segítség lehet az átgondolt, praktikus konyhabútor tervezésénél! A kézi vagy a gépi mosogatást részesíti előnyben? Gázzal vagy villannyal fog főzni? A sütőt és a mikrót nagyon sokszor használja? Ha igen, tervezzük kézmagasságba a sütőjét, hogy ezzel is megkönnyítsük a munkáját! Van-e lehetőség a páraelszívó csövének a kivezetésére? Konyhabútor készítésénél amennyiben még nincs kész a villany és vízvezeték szerelés, igény esetén meghatározzuk a burkolat, konnektorok, kapcsolók, vezetékek, csövek pontos helyét a legoptimálisabb használhatóság érdekében.

Konyhabútor referenciáink

Ne feledje, itt további képeket is talál!
Oldal: 1/9
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos