Elérhetőségeink
Csuklós ajtó Tolóajtó Közületi és kiállítás Konyhabútor Beépített szekrény Előszoba és gardrób Hálószoba bútor Nappali és szobabútor Tetőtér Fürdőszoba bútor Lépcső és galéria Ágyak és szekrényágyak Antikolt termékeink Javítási munkák Tolóajtó javítás Michelfeit szekrények javítása
Főoldal Bemutatkozás Elérhetőség GYIK Partnerek
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos

Lakásába valami egyedi bútor készíttetésén gondolkodik? Esetleg egy egyedi méretű, saját elképzeléseinek megfelelő beépített szekrény az amit szeretne? Vagy helyszűke miatt tolóajtó beszerzésén gondolkodik? Velünk mindezt gyorsan és profi minőségben elintézheti.

Michelfeit tolóajtós szekrények javítása

Michelfeit tolóajtós szekrények javításaPár szót megérdemelnek az egykori Michelfeit által forgalmazott tolóajtós szekrények is.


Ezek a szekrények jellemzően 1991 - 1995 környékén készültek és többnyire felső felfüggesztésű, részben vagy teljes egészében tükrös, három ajtós szekrények. Nagyon jól működtek, kifejezetten minőségi bútorokról van szó, de az azóta eltelt idő és a rengeteg nyitogatás tönkretette a csapágyakat. Legtöbb panasz arra van, hogy az egyik ajtó szorul, a csapágygolyók ebből már ki is hullottak. A szakszerű javítás nem ennek az egy görgőnek a cseréje, hanem mind a hatot illik lecserélni ilyenkor.
Na jó, de hol lehet kapni ilyen görgőt?
Legjobb tudomásom szerint sehol. Ezeket a Michelfeites görgőket egyedileg kell legyártani méretpontosan, ami nekünk már rutinmunka. Ha ilyen jellegű problémája van, hívjon fel telefonon, segítsen a görgő pontos beazonosításában hogy a javítás ne két alkalom legyen, hanem csak egy. Viszem magammal az új görgőket, amit az Ön otthonában rövid idő alatt kicserélek. Ezek után pont olyan könnyen fog siklani az ajtó, mint új korában. Ne hagyja, hogy kontárok tákolják oda nem illő vasalattal az egykor komoly befektetéssel megvásárolt szekrényt, mi szakszerűen megjavítjuk, így ismét örömét leli majd kedvenc szekrényében!

egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos