Elérhetőségeink
Csuklós ajtó Tolóajtó Közületi és kiállítás Konyhabútor Beépített szekrény Előszoba és gardrób Hálószoba bútor Nappali és szobabútor Tetőtér Fürdőszoba bútor Lépcső és galéria Ágyak és szekrényágyak Antikolt termékeink Javítási munkák Tolóajtó javítás Michelfeit szekrények javítása
Főoldal Bemutatkozás Elérhetőség GYIK Partnerek
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos

Lakásába valami egyedi bútor készíttetésén gondolkodik? Esetleg egy egyedi méretű, saját elképzeléseinek megfelelő beépített szekrény az amit szeretne? Vagy helyszűke miatt tolóajtó beszerzésén gondolkodik? Velünk mindezt gyorsan és profi minőségben elintézheti.

Bútorjavítási és felújítási munkák

Az új bútorok mellett egyre nagyobb igény mutatkozik a javítási munkákra. Konyhabútorok munkalap cseréjére, szétázott lábazatok cseréjére, elkopott, leszakadt bútorajtók cseréjére, szétesett fiókok és székek javítására. Ettől minden asztalos menekül, mert nincs rajta tisztes haszon. Félreértés ne essék: Nekünk sem éri meg 1 db szék, vagy fiók javítása miatt kimenni, elvinni a műhelybe, majd visszaszállítani a hibás darabot. Viszont ha Ön eleve rendel valamilyen bútort, abban az esetben nem fogjuk elutasítani a javítást sem. De mi a helyzet, ha Önnek tényleg csak 1 széket kell megjavítani? Megoldjuk azt is, de akkor Önnek érdemes a szék szállításáról gondoskodni.

Javítási árkalkuláció példa:

1 db csapozásoknál szétesett, de nem anyagában törött szék javítása faipari ragasztóval és csavaros megerősítéssel, ha a szék nem kárpitozott és nem antik: 30 perc + 100 Ft anyag

1 db régi fajta műanyag fiók fiókfenekének a cseréje, PU ragasztóval összeragasztása és az új fenék beragasztása: 30 perc + 500 Ft anyag

"L" alakú konyhabútor munkalapjának a cseréje mosogatótálca és főzőlap kivágással és visszaszereléssel: 6 munkaóra + anyag + anyagbeszerzés ha mi visszük a munkalapot , + 5.000 Ft kiszállási díj + parkolási díj (ha fizetős a parkolás)

Rezsi óradíjunk 5.000 Ft + áfa. Nem megkezdett egész órákat számolunk, hanem a valós kalkulált időtartamot, tehát 30 perc esetén Ön 2.500 Ft+ áfa + anyagárat fog kifizetni.

Szállítás, amennyiben kéri: 5.000 Ft + áfa Budapesten belül, illetve Budapest- Pilisvörösvár- Dorog- Esztergom útvonalon, ha a nekünk megfelelő időpont Önnek is megfelel. Ez 1 fuvarra vonatkozik, tehát egy elszállítás és egy visszaszállítás.

Ezen kívül vállaljuk más asztalosok által félbehagyott, vagy elrontott munkák helyrehozatalát és befejezését, lépcsők, galériák javítását, felújítását, sürgős kiállítás kivitelezést kivételes esetekben akár hétvégén, vagy ünnepnapokon is, alkalmi dobogók, színpadok építését anyaggal is kiszállítva, nagyon sürgős esetben is, akár külföldre is.

Új bútor gyártásánál nem rezsi óradíjban történik az elszámolás, hanem előre kikalkuláljuk a bútor vételárát, ezután a megrendelőinknek lehetőségük van eldönteni, hogy a munkát megrendelik-e.

Antik bútorok restaurálását nem tudjuk vállalni.

egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos