Elérhetőségeink
Bútorok+ Toló és csuklós ajtók Antikolt termékeink Galériák, lépcsők Javítási munkák+
Főoldal Bemutatkozás Elérhetőség GYIK
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos

Felismertük, hogy a megrendelőinknek nem kell sok a maximális elégedettséghez. Néhány alapvető dolog bőven elég. A határidőket pontosan betartjuk. Precízen dolgozunk. Nálunk kizárólag bútorasztalos végzettségű szakember végezhet szakmunkát! Ez a biztosíték arra, hogy elégedett legyen a tolóajtóval, antikolt bútorral, beépített szekrénnyel vagy konyhabútorral. Teljesen mindegy hogy melyik termékünket rendeli, szakszerű munkával háláljuk meg a bizalmát!

Kapcsolódó szakmák

Asztalos szakemberek vagyunk, kizárólag a faipar a szakterületünk. Ezért az egyéb szakmunkák elvégzéséhez (pl. víz és villanyszerelés, stb...) megbízható szakemberek segítségét kérjük. Kizárólag olyan mesterembereket, cégeket ajánlunk, akikben mi magunk is megbízunk, akikkel a mi megrendelőink is elégedettek. Ezért minden felmérés alkalmával elmondjuk, nem fogunk tudni megfelelő megoldást találni az összes belsőépítészeti problémájára. Viszont korrekt villanyszerelőt, megbízható víz és gázszerelőt, ügyes szobafestőt, lelkiismeretes lakatost tudunk ajánlani. Munkáink során ezekkel a szakmákkal együtt kell működnünk, így kialakult egy szűk szakmai kör, akiket viszont nyugodt lelkiismerettel tudunk ajánlani.

egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos
egyedi bútor, tolóajtó, beépített szekrény, bútor, asztalos